Veelgestelde vragen

Hieronder vindt u antwoorden op veelgestelde vragen. U kunt zelf een vraag stellen door het contactformulier in te vullen.


  • Met ASEBA-Web kunt u vragenlijsten online afnemen en scoren. Ook kunt u met ASEBA-Web vragenlijsten afdrukken. Een ingevulde afgedrukte vragenlijst kunt u vervolgens weer met ASEBA-Web verwerken. Online vragenlijsten zijn in verscheidene talen beschikbaar, onder andere Nederlands, Noors en Fins. Een overzicht van de met ASEBA-Web af te nemen en af te drukken vragenlijsten kunt u vinden via aseba.org/aseba-web-translations/. Meer informatie over ASEBA-Web vindt u via aseba.org/aseba-web/.

  • Met ASEBA-PC kunt u op uw computer papieren vragenlijsten verwerken. Het programma presenteert de scores van de vragenlijsten in grafieken. Er zijn modules voor 1½-5, 6-18, 18-59 jarigen. Het programma is geschikt voor installatie op een enkele computer. Het wordt niet ondersteund onder Citrix. U kunt verdere informatie over het programma vinden via aseba.org/aseba-pc/.

  • Met ASEBA-Network kunt u op uw computer papieren vragenlijsten verwerken. Het programma presenteert de scores van de vragenlijsten in grafieken. Er zijn modules voor 1½-5, 6-18, 18-59 jarigen. Het programma is geschikt voor installatie op een netwerk waarbij u met vele gebruikers tegelijkertijd toegang heeft. Het wordt niet ondersteund onder Citrix. U kunt verdere informatie over het programma vinden via aseba.org/aseba-network/.

  • Voor het afleveren van papieren vragenlijsten en scoreformulieren rekenen we verzendkosten. Die zijn per land verschillend. We rekenen per 1000 papieren vragenlijsten en/of scoreformulieren €15,00 voor adressen in Nederland, €26,00 voor adressen in België, Luxemburg en Duitsland, en €33,00 voor adressen in andere landen. 

  • We leveren papieren vragenlijsten en handscoringsformulieren alleen nog maar zolang de voorraad strekt. Ze worden niet meer herdrukt en komen dus niet meer beschikbaar. In plaats daarvan kunt u via aseba.nl ASEBA-Web aanschaffen, waarmee u online vragenlijsten kunt afnemen en scoren. Ook kunt u met ASEBA-Web vragenlijsten in vele andere talen afdrukken. Een volledige lijst van de online en af te drukken vragenlijsten vindt u op aseba.org/aseba-web-translations.

  • De vragenlijsten zijn verkrijgbaar in meer dan vijftig talen. U vindt een overicht van alle beschikbare talen via aseba.org/translations. Helaas kunnen wij geen vragenlijsten in vreemde talen leveren. Alleen vragenlijsten in het Nederlands, Frans, Noors, Fins, Zweeds en Pools kunnen we leveren. Vragenlijsten in andere talen kunt u verkrijgen via aseba.org/site-and-scoring-licenses. Ook kunt u vragenlijsten in de meeste talen afdrukken met behulp van ASEBA-Web.


Contact

U kunt ons bereiken via:

Erasmus MC - Sophia Kinderziekenhuis
Afdeling Kinder- en jeugdpsychiatrie/psychologie
ASEBA
Kamer KP-2820
Postbus 2060
3000 CB Rotterdam
Nederland

Telefoon: 010-703 61 91 (bereikbaar op dinsdagen en donderdagen van 9.00-15.00 uur)

E-mail: info@aseba.nl

Contact


Wij zijn bereikbaar op dinsdagen en donderdagen van 9.00-15.00 uur. Op die dagen zullen we ook uw berichten beantwoorden en bestellingen verwerken.

Telefoon: 010-703 61 91
Email: info@aseba.nl

Erasmus MC - Sophia Kinderziekenhuis
Afdeling Kinder- en jeugdpsychiatrie/psychologie

Uw voorkeuren

Geef hier op vanuit welk land u de website bezoekt en in welke taal u de website wilt bekijken.

Kies uw land
Kies uw taal